Diensten

Of het nu om schrijfwerk, redigeerwerk of vertaalwerk gaat, met een pakkende tekst kan ik elke klant verder helpen.

Diensten
Verschillende diensten​

Als freelance journalist en tekstschrijver ben ik onder meer werkzaam voor AutoWeek en Automobiel Management. Ik zie het als een uitdaging om teksten boeiend en leesbaar te maken, ongeacht het onderwerp. Voor het bedenken en schrijven van wervende teksten voor mailings, advertorials en persberichten ben je bij AJC Publications aan het juiste adres. Als freelancer kan ik mijn tijd flexibel indelen, zodat ik teksten snel af kan leveren als dat nodig is. Ook in het weekend en ’s avonds ben ik beschikbaar!

Vertalen, dat kan iedereen. Maar de kneep zit hem er nu juist in om teksten (met name artikelen voor magazines) niet letterlijk te vertalen, maar de kern van de zaak in een goedlopend Nederlandstalig verhaal weer te geven. Woordgrappen en dergelijk moet je bijvoorbeeld niet willen vertalen, maar vervangen door andere in de Nederlandse taal. Vertalen doe ik snel en nauwkeurig, tegen een interessant tarief. Ik vertaal vanuit het Duits en het Engels naar het Nederlands.

Niets is zo pijnlijk als taalfouten in de correspondentie richting je klant. Voorkom dit en laat je tekst door mij nakijken. Ik ben afgestudeerd Neerlandicus en weet zodoende van de hoed en de rand als het gaat om taalgebruik, interpunctie en grammatica. Dit werk kan ik eventueel ook op locatie voor je verrichten.

Enkele voorbeelden van mijn vertaal- en schrijfwerk kun je hieronder vinden:

Contact

Rosendaalsestraat 402
6824 CS Arnhem
Mobiel: 06-10757325
E-mail: info@ajcpublications.nl