Over mij

Of het nu om tekstschrijven, redigeren of vertalen gaat: ik zet graag met creativiteit de puntjes op de i!

over mij header image v2

Mijn verhaal

Leuk dat je even een kijkje neemt op mijn website! Ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Albert-Jan Cornelissen en voor het maken van een leuke tekst of een vertaling ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik ben gespecialiseerd in automotive-teksten en -vertalingen, aangezien auto’s mijn grote passie zijn. Ik ben onder meer al 20 jaar werkzaam voor AutoWeek, als schrijver en vertaler. Daarnaast werk ik via diverse vooraanstaande communicatiebureaus voor diverse auto-importeurs, waarvoor ik persberichten en teksten voor onder meer klantmagazines vertaal. 

Maar ik kan zeker niet alleen met autoteksten uit de voeten! Ik schrijf en vertaal teksten over tal van onderwerpen. Denk daarbij aan brochure- en websiteteksten, persberichten en teksten voor magazines over de meest uiteenlopende zaken. Nu kan ik hier natuurlijk een prachtig verhaal neerzetten, maar er is maar één manier om mezelf te bewijzen en jou als klant te overtuigen: door een (proef-)opdracht voor je uit te voeren! 

Op de pagina ‘Diensten’ licht ik graag nog even toe wat ik precies doe, daarop tref je ook enkele voorbeelden van mijn werk aan.

Albert-Jan Cornelissen
Quote

“Origineel, doelgericht, foutloos, altijd binnen de deadline geleverd. Ik leg de lat hoog qua teksten.”

 

Albert-Jan Cornelissen
AJC Publications

Meer over mij weten

Wil je meer weten over wat ik tot op heden zoal heb gedaan en voor wie ik zoal heb gewerkt? Mijn cv is hier te downloaden.

CV

Contact

Rosendaalsestraat 402
6824 CS Arnhem
Mobiel: 06-10757325
E-mail: info@ajcpublications.nl